Irene gewichtsconsulente

Zakelijke coaching

Voedingsadvies op locatie
De gezondheid van de medewerkers op de werkvloer is een groot goed. Nu de pensioenleeftijd is verhoogd van 65 naar 67 jaar is het van groot belang dat werknemers zo lang mogelijk gezond aan het werk blijven. Overgewicht en obesitas kosten het bedrijfsleven veel geld. In 2008 had ruim 43 procent van de werknemers overgewicht, maar slechts 14 procent van de werkgevers voerde hier actief beleid op. Onverstandig, want overgewicht kost zo’n 2 miljard euro per jaar door ziekteverzuim en productiviteitsverlies.

Een gewichtsconsulent helpt gezonde mensen met overgewicht een gezonder eetpatroon aan te leren en meer te bewegen. Hierbij wordt rekening gehouden met de voorkeuren, het beroep en de gezinssituatie van de cliënt. Door de eigen ideeën en creativiteit van de mensen centraal te stellen, probeer ik de betrokkenheid en de motivatie te stimuleren. Alle adviezen die ik geef zijn gebaseerd op de adviezen van het Voedingscentrum in Den Haag. Er wordt geen gebruik gemaakt van maaltijdvervangers. 

De doelstelling is om mensen een gezonde levensstijl aan te leren die bij hen past en waar ze van kunnen genieten zodat diëten voor altijd tot het verleden zullen horen.
Als werkgever kunt u via Praktijk Gewichtsconsulent Irene Westerdijk uw medewerkers de kans geven tot persoonlijke afslankbegeleiding volgens een vastomlijnd, vriendelijk geprijsd traject. Meer weten?

Offerte op maat?
Neem contact op met uw gewichtsconsulent:

Irene Westerdijk
+31(0)76 - 886 40 68
info@gewichtsconsulentirene.nl