Irene gewichtsconsulente

Nu zeg ik vaak ik ben niet aan het lijnen!

Ik ben altijd aan het strijden met mijn gewicht heb alles ook al geprobeerd, elk dieet ken ik en heb ik gedaan. Elk dieet werkte ook wel, alleen was het dieet een te groot verschil als met het echte leven.

 

Nu zeg ik vaak ik ben niet aan het lijnen!! Nee, ik ben mijn levens patroon aan het veranderen. En dat lukt!

 

Toen ik bij Irene begon 12-04-2011 woog ik 105,4 kilo (oeps) dit was na mijn zwangerschap en ik was er helemaal klaar mee met die kilo's. de kilo's vlogen er af ik woog  in 11-7-12  92 kilo. Dit deed ik door te sporten en op mijn voeding te letten.Na deze tijd werd ik zwanger  van de 2de en toen kwam ik weer aan. Na die zwangerschap ben ik weer naar irene gegaan want ik had/heb nog steeds een doel ik wil naar de 75 kilo. Ik begon 11-4-12 met een gewicht van 103.3, nu een aantal maanden verder ben ik er 16 kwijt 27-11-2012 gewicht 87.4.

 

Ik doe dit met de tips van Irene, ook door 3 a 4 keer in de week te hardlopen. Ik had trouwens nooit gedacht ooit te gaan sporten want dat zit niet in mij (dacht ik). Als ik nu niet ga mis ik het sporten en voel ik me eigen schuldig als ik dan toch een keer zondig.Door deze manier van lijnen is mijn leven veranderd ik durf nu wel eens te zondigen omdat ik dan niet heel hard aan kom omdat het een gezonde manier van lijnen is en een manier wat vol te houden is.

 

Tot nu toe kan ik zeggen dat ik gewichtsconsulent Irene Kop top vind, ik bereik langzamer hand wat ik wil en het blijft eraf.Succes voor alle anderen die er ook mee bezig zijn of nog gaan starten!!