Irene gewichtsconsulente

In het weekend een gebakje of een ijsje maar dat heb ik dan verdiend vind ik zelf.

Na veel klachten van heupen-knieen en voeten ging ik maar weer eens lijnen. Maar na 1 of 2 dagen zag ik het al niet meer zitten en viel ik weer in mijn oude patroon.

Ik wilde wel gaan lijnen maar niet met shakes en pillen. Er moest iets gebeuren, iemand die mij hielp. Ik  ben op internet gaan kijken en kwam bij Irene uit. Zij kon mij helpen. Bij het eerste gesprek zei ze al je mag alles eten, gewoon aardappels, rijst en pasta.

He dat klonk goed in mijn oren, eten en ook nog afvallen. Ik kon dit niet geloven. Maar het gaat erom wat eet je, hoeveel eet je en wat doe je in je gerechten.

Ik ben er achter gekomen dat wij heel verkeerd aten. Wij eten met het gehele gezin hetzelfde, dus ik kook niet apart voor mij. Wat blijkt nu dat de bloeddruk van mijn man stukken beter is, onze zoon zich fitter voelt en ik ben 12 kilo afgevallen in 4 maanden tijd. Wat eten al niet doet met je lichaam. Dit had ik nooit verwacht. Gewoon door je levensstijl te veranderen.

Ik sport nu ook 2 keer per week en wandel en fiets veel. Ik zag daar altijd enorm tegenop omdat ik daar de fut niet voor had. Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om naar Irene te gaan. Zij begeleid mij zo goed.En dat was precies wat ik nodig had.

En ik pak wel eens in het weekend een gebakje of een ijsje maar dat heb ik dan verdiend vind ik zelf. Ik raad iedereen die wil afvallen en een steuntje in de rug nodig heeft om zeker naar Irene te gaan.