Irene gewichtsconsulente

Hallo, mijn naam is Tim en ik ben 17 jaar. Voor ik bij Irene kwam was ik een fanatiek voetballer op redelijk hoog amateur niveau.

 

Dit heb ik altijd met veel passie gedaan. Ik was nooit dik, maar ik was wel altijd een van de stevige van het team. 2,5 geleden heb ik tijdens een wedstrijd een hamstring blessure opgelopen. Hierdoor kwam ik een tijdje in de rolstoel.

 

Ik houd erg van lekker eten dus dit was natuurlijk niet goed voor mijn figuur. ik onderging fysiotherapie en ik herstelde. Maar ik was bang voor de pijn dus het was niet zoals eerst. Ik durfde niet meer te sprinten. 

 

In die periode ben ik 17 kilo aangekomen. Ik voelde me niet meer goed in mijn eigen lichaam. En daardoor voelde ik me sowieso niet meer goed. Net zo als vele andere waarschijnlijk heb ik van alles geprobeerd om af te vallen, maar niets lukte. Ik stopte met voetbal en ik kocht een sportabonnement bij de fysiotherapie waar ik fysio liep en waarbij ik nog steeds met veel plezier sport. Centrum Fit (fysio) heeft me ook doorverwezen naar Irene.

 

Voordat ik bij Irene kwam woog ik 89,7 kilo en was ik al druk bezig met sporten en gezond eten (dacht ik dan). Irene heeft me gezond leren leven, maar wel in combinatie met lekker eten. En dat heeft me erg geholpen, dat ik ook nog lekker kan eten. Ik hield me aan de tips en de kilo’s vlogen er af. Ik sport nu 4x in de week, waarvan 2x hardlopen met mijn vriendin die me heel erg goed geholpen heeft met het hele proces. Ik eet heerlijk en ik voel me weer goed.

 

In totaal ben ik nu 21 kilo afgevallen! Mijn BMI en vetpercentage zijn goed en mijn spiermassapercentage zit op hoog. Als ik mensen over mijn verhaal vertel zeg ik er altijd bij dat ik nooit honger geleden heb. Eerlijk gezegd kostte het mij niet zo veel moeite om nee tegen bepaalde dingen te zeggen. Ik heb nieuwe dingen leren eten, en in de afgelopen maanden heb ik nog nooit zo genoten van eten.

 

Als je wilt afvallen dan moet je het zelf doen en je moet het echt willen, zo is het eenmaal. Maar als het lukt, is het een heerlijk gevoel. Ik voel me nu ook erg goed en ik kom weer steeds dichter bij sprinten.

 

Irene is een geweldige hulp geweest met het afvallen en is nu een geweldige hulp met het constant blijven. Je hoeft je niet te schamen als je wilt afvallen, doe het op een gezonde manier en je zal je heerlijk voelen. Voor de mensen die willen afvallen, heel veel succes en blijf doorzetten. Er is niets zo fijn als je fijn voelen in je eigen lichaam en Irene heeft me daar veel mee geholpen.En even voor de duidelijkheid: het is geen dieet, het is gezonder leven! Succes!