Irene gewichtsconsulente

ik begon met lood in mijn schoenen

Hallo, mijn naam is corne. ik ben 50 jaar.

 

Via mijn werkgever trappenfabriek Vermeulen ben ik in contact gekomen met Irene. In januari 2017 kregen we een aanbod van onze werkgever om gebruik te maken van de consulten van Irene.

 

In eerste instantie zag ik dit helemaal niet zo zitten maar na wat gesprekken met collega’s die wel begonnen waren met afvallen heb ik besloten om in juni toch gebruik te gaan maken van het aanbod.

 

Waar ik een beetje tegen op zag was het idee dat ik dingen moest gaan eten waar ik absoluut niet van houd. Maar na een intake gesprek met Irene viel dit reuze mee. Ze bekijkt mijn eetgewoontes en maakte daar een goed eetpatroon van. Het is echt geen streng dieet maar een variatie aan lekkere voeding. Zo is er ook ruimte om af en toe te  ‘’ zondigen ‘’ zodat het goed vol te houden is.

 

Ik heb na lange tijd mijn sporten weer op gepakt. Dat hoort natuurlijk ook bij deze levensstijl. Ik ben in 5 maanden tijd ruim 27 kilo afgevallen zonder veel af te zien of honger te lijden maar gewoon de adviezen van Irene op te volgen.

 

Ik noem dit dan ook geen lijnen of dieeten maar gewoon mijn leef/eetpatroon aan passen. Nogmaals ik begon aan deze manier van leven met lood in de schoenen en met het idee van ik zie wel hoe het verloopt maar het is 100% meegevallen mede door de goede begeleiding en adviezen van Irene.