Irene gewichtsconsulente

Als ik het kan, kan jij het ook!

Ik geloof er echt heilig dat het universum je soms zo ongemakkelijk laat voelen dat je wel moet veranderen. Precies op dat moment kreeg ik toen de flyer van Irene in de bus en omdat het mij zo aansprak besloot ik dat DIT het moest worden.

 

Samen hebben we gekeken naar wat het beste voor mij zou werken. Irene luistert geduldig naar je verhaal en wensen en zo vorm je samen je nieuwe levensstijl. Wat ik erg belangrijk vind is dat het niet als een verplichting moet voelen omdat ik enorm veel van eten hou. Zonder Irene had ik nooit deze voedingsmiddelen gevonden die erg gezond zijn en wonder boven wonder ook nog eens lekker! Buiten het voedingspatroon moest ik ook veel meer bewegen. Natuurlijk iedereen heeft het druk, maar je kijkt makkelijk elke avond een serie, dus waarom niet een uurtje cardio in de sportschool? Met die mindset ben ik inmiddels 23,6 kg kwijt en still going strong!

 

Tuurlijk er zijn wel eens dagen dat ik absoluut niet gemotiveerd ben maar als ik zie hoever ik al gekomen ben, dan is er voor mij NO WAY BACK! Irene is niet alleen iemand je die op professioneel gebied helpt, ik mocht haar altijd even contacten als het even niet lukte. Voor mij was dat een heel fijn gevoel, wetende dat je er niet alleen voor staat.

 

Als je dit leest, want je twijfelt..als ik het kan, dan jij ook!