Irene gewichtsconsulente

de stok achter de deur van de weegschaal

Na jaren van jojoën en uiteindelijk steeds zwaarder te eindigen dan begonnen te zijn met de zoveelste lijnpoging, zag ik er begin dit jaar geen gat meer in. Ik had alles al geprobeerd, maar ging steeds weer opnieuw de fout in. Precies op het goede moment kreeg ik toen de flyer van Irene in de bus en omdat alles me zo aansprak besloot ik dat DIT het moest worden. Daar heb ik geen spijt van gehad.

 

Er zijn inmiddels 22 kilo’s van mijn overgewicht verdwenen en, hoewel de snelheid er nu een beetje uit is, ik ben nog steeds bezig.

 

Wat voor mij werkt: geen verplicht dieet, maar zelf beslissen en leren wat je wel en beter niet kunt eten. Je kunt écht lekker eten en toch afvallen. Ook heb ik mijn sportactiviteiten behoorlijk opgeschroefd.

 

En wat voor mij héél erg belangrijk is: de stok achter de deur van de weegschaal. Ik wil niets liever dan steeds laten zien dat er weer wat af is! Die stok achter de deur zal ik nog wel even nodig hebben, maar dat geeft niet.

 

Alles beter dan weer terugvallen in die verkeerde eetgewoontes met alle gevolgen/kilo’s van dien. Ik ben SUPERTEVREDEN!!